Állványok és zászlórudak

A legjobb iparos minőség és a zászló egyszerű rögzítési módja bizonyosan megnyeri tetszését. Családi cégünk nagy hangsúlyt fektet minden termék precíz és egyedi kivitelezésére. Készen állunk teljesíteni minden kívánságát a zászlórúd sorozat- vagy egyedi gyártásában.

Állványok és zászlórudak

A jó minőségű anyag biztonságot jelent

Mi lenne a zászló állvány nélkül? Minden zászlóhoz és cégjelhez beltéri zászlótartókat és állványokat kínálunk. Ezeket általában bükkfából vagy kőrisfából készítjük többféle színárnyalatú pácolásban. Kívánságra más faanyagot is használhatunk, pl. egzotikus faanyagokat, csak az Ön kívánságán múlik.

A zászlórudakat rozsdamentes acélból készült talp védi a kopás ellen. A zászló rögzítését speciális, magasfényű sárgaréz vasalással oldottuk meg. Legyártjuk a történelmi zászlórudak másolatát vagy akár az ügyfél kívánsága szerint.

A zászló állványokat több fajta anyagból kínáljuk. Nemcsak fából készült zászlórudat vásárolhat, de fémből, csiszolt sárgarézből, rozsdamentes acélból vagy porfestékkel festett vasból.

 Az állványok egy-, kettő- vagy három torkolatú hogy minden kifüggesztendő zászlórudat fel lehessen állítani, tehát a községi zászlót, a nemzeti zászlót és az Európai Közösség zászlaját.

Gond nélkül legyártjuk a zászlórudakat vagy állványokat az egyesületek részére , például a tűzoltóság részére készült zászlóhoz. Művészileg kovácsolt állványt is készíthetünk tervrajz alapján.

Az összes zászlórúd és állvány aktuálisan ráktáron van és az e-shopban kapható.

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589