Diploma és emléklap

A fontos évfordulók kétségkívül szép emlékeztetője az emléklap. Úgyszólván minden alkalomhoz illik – családi- és vállalatihoz egyaránt. Bízza ránk a munkát, valóban gyönyörű és eredeti oklevelet alkotunk, ami az adott alkalomhoz méretre lesz szabva.

Diploma és emléklap

Grafikusaink és képzőművészeink az Ön kívánsága alapján megtervezik és megalkotják nemcsak a gyönyörű emléklapot, de akár a diplomát, rendeletet, történelmi dokumentumok másolatát és egyéb ünnepélyes okmányokat is.

A nyomtatáshoz különböző típusú grafikai papírt használunk. A diplomákra és emléklapokra utólag kinyomtatható a név. Az emléklap nyomtatását utólag kiegészíthetjük pecséttel vagy dombornyomással.

Milyen emléklapot készítünk?

Nagyon népszerű például a tűzoltóknak készített emléklap, melyet a tűzoltóság fontos évfordulója alkalmából bocsátanak ki vagy ajándékként adják át a tűzoltóság tiszteletbeli tagjának.

Minden család életében fontos helyet foglal el a gyermekek első iskolai napja. A kis elsős emléklapja szép emlékeztető lehet arra a napra, amikor a gyermekéből iskolás lett. Hasonló népszerűségnek örvend az ifjú házasok emléklapja.

Specialitásunk az ajándék oklevél. Emléklap mindazok nevével, akik a zászlóhoz hozzájárultak és ehhez tartozó kis oklevelek az egyes adományozók nevével. Mindezt a csomagolással együtt szállítjuk, tehát borító, tubus, stb.

Teljesen természetes a csúcsminőségű művészi kötés, ami úgy van kialakítva, hogy a borító megfeleljen az oklevélnek.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589