Egyházi zászlók és lobogók

A hímzett és festett egyházi zászlókat egyaránt mindig kivételes minőségben gyártjuk. Az egyházi kellékek gyártásának hagyományát már 1713 óta ápoljuk. Önök részére is megalkotjuk nemcsak az eredeti, de a zászló pontos mását is. A hosszú évek során bevált technikákkal dolgozunk és az egyházi textíliákra alkalmas anyagokat használunk. A nemes anyagok kínálatából a zászló bársonyt, selyem ripsz vagy különböző mintázatú brokátot használunk.

Egyházi zászlók és lobogók

Szívesen készítünk eredeti tervezetet és motívumot az egyházi zászlókra. Garantáljuk a kitűnő és minőségi szabómesteri, hímzőmesteri és képzőművészeti kidolgozást. Minden egyes egyházi zászló kézi művészeti hímzéssel van kiegészítve, melyet az ügyességükről híres orlice-i hímzőnők készítenek.

Szaktanácsadás és kezelés

Tulajdonában van valamilyen egyházi zászló? Használja ki szakismereteinket! Kínálatunkban szerepel a zászlók tisztítása, felújítása, konzerválása, és a másolatok készítése. Készen állunk a meglévő zászlók fém vagy fa részeinek javítására is illetve az egyházi zászlók és textíliák szakszerű felújítására.

Felkeltette érdeklődését az egyházi kellékeket készítő műhelyünk kínálata?

Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen bemutatjuk vagy elkészítjük a terméket, illetve megválaszoljuk a kérdését.

Egyházi zászlók és lobogók

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589