Fali jelek gyártása

A luxus kivitelű fali jel a hivatal, egyesület vagy cég irodájának kellemes benyomását növeli. Főképp a tárgyaló- és konferenciatermekben használatos. Például a polgármester irodájában vagy a Tanács hivatalában nem hiányozhat a községjel.

Fali jelek gyártása

A hímzett fali jeleket fa merevítővel szállítjuk. Ez egy egyoldali kivitelezés, ami lehetővé teszi a falra rögzítést. A fali címerek vagy jelek azonos anyagból készülnek és azonos hímzési stílussal mint az ünnepélyes zászlók.

A leggyakrabban alkalmazott anyag a bársony művészi plasztikus hímzéssel.

Választható az egyszerű, további díszítés nélküli kivitelezés (csak maga a jel vagy szimbólum), vagy a pompásabb kidolgozás, mely során a jel motívuma megfelelő díszítéssel van kiegészítve, mely mindig tematikusan illik a jelhez.

A hímzett fali jeleket

A kovácsolt fali jeleket művészileg kivitelezi a kovácsonk. A jel domború elkészítéséről van szó és ez speciális megrendelésre készül. A munka olyan anyagokból készül, mint a réz és vas.

A kovácsolt fali jeleket

A zománcozott fali jeleket domború ovális alakban kínáljuk (kb. 45 x 60 cm) vagy spanyol pajzs alakban (kb. 55 x 75 cm). Ezen fali jelek változatai vagy teljesen zománcozott tábla, vagy pedig a zománcozott tábla öntapadó matricás olcsóbb változata, melynél a zománcozott táblára a motívumokat speciális öntapadó UV védőréteges fólia segítségével alkotjuk meg.

A szabadidős egyletek részére elkészítjük a megfelelő alakú reprezentatív jeleket. Megalkotjuk a jeleket például a labdarúgó klubok vagy tűzoltók részére, azon kívül a cserkész, méhész, vadász, és még sok más  egyesület jelét.

Elkészítjük a családi heraldikai jeleket is, házszámokat, sírhely jelzést, utcanevet és sok más tájékoztató táblát.

A zománcozott fali jeleket

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Tekintse meg az összefüggő árut az e-shopban.

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589