Hímzett képek

A hímzett kép kitűnő ajándék! Most kiváló alkalom nyílott arra, hogy művészileg hímzett képet vagy közeli barátai valamelyikének pontos képmását elkészíttesse. Kihymezzük állat-kedvencei képét is. Forduljon hozzánk és mi valóban eredeti művet alkotunk!

A hímzett kép kitűnő ajándék! Most kiváló alkalom nyílott arra, hogy művészileg hímzett képet vagy közeli barátai valamelyikének pontos képmását elkészíttesse. Kihymezzük állat-kedvencei képét is. Forduljon hozzánk és mi valóban eredeti művet alkotunk !

Az ún. tűvel festés hímzési technikát tökéletes részletekre való összpontosítással végezzük hogy látható legyen a szín mélysége. A tűvel festés technika kiválóan érvényesül nemcsak az egyesületi zászlók, fali jelek hímzése terén, de a bársonyos zászlókra való képek vagy portrék hímzésénél is.

Bizonyosan találkozott már olyan hímzett képekkel, amelyeken a tájkép vagy minta egyszerű keresztöltéses technikával volt kihímezve. A képek hímzését nálunk klasszikus hímzőgép használatával végezzük, amely hasonló a varrógéphez, ahol a fa hímzőkeretbe fogatott anyagot kézzel vezeti a hímzőnő. A hímzőcérna minden színárnyalatát a hímzőnő gondosan kiválasztja és befűzi a hímzőgépbe.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589