Hímzett történelmi öltözék

Olyan jelentős eseményre készül, mely stílusos korabeli öltözéket kíván? Forduljon hozzánk, valóban eredeti és luxus kivitelezésű korabeli öltözetet, egyenruhát vagy öltönyt készítünk Önnek. Megfelelnek társaságba vagy például filmezés céljával.

Vyšívané dobové oblečení, hasičské uniformy

A méretre szabott korabeli öltözéket bátran hordhatja jelentős eseményre, mint például az esküvő, estély, bálok vagy egyéb rendezvények. A legkedveltebb darabok közé főleg a 30-as és 60-as évek öltözéke tartozik.

Kidolgozás legmagasabb minőségben

Cégünk által készített öltözékek ismertető jele a kiváló minőség és precíz kidolgozás. Válogathat a valóban gyönyörű anyagok széles kínálatából. A szakemberek tapasztalt csoportja szívesen segít az öltöny vagy ruha tervezésével és tanácsokkal is ellátja Önt az adott eseményhez leginkább illő anyagokat illetően.

Az öltönyét gazdagíthatjuk a hímzés különféle módjaival, csavart zsinórral, porttal, flitterrel, kövekkel, illetve felvarrott brossal vagy hímzett monogrammal és a kiegészítők egész sorával.

A korabeli öltözek gyártása nálunk szigorú szabályoknak és igényes minőségi követelményeknek van alávetve. Ennek köszönhetően a termékeink előkelőek és nagyon reprezentatívak.

Másolatok

A régi minta vagy fénykép alapján elkészítjük a kosztümök, népviselet, a vidéki emberek korabeli öltözetének vagy egyenruhák pontos másolatát, lehet ez tűzoltó- vagy katonai egyenruha.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589