Pecsétnyomók gyártása

A pecsétnyomókat a legjobb minőségben gyártjuk. Megtervezzük és legyártjuk az eredeti pecsétnyomót, amely az üzleti partnerei és barátai között növeli az Ön exkluzivitását.

Pecsétnyomók gyártása

Szívesen készítünk pecsétnyomót bármely bonyolult megoldásban – az egyszerű monogramoktól kezdve a legbonyolultabb családi- vagy cégjelekig. 

A legelőkelőbb pecsétnyomók bronzba kézi véséssel készülnek és 24 karátos arannyal vannak bevonva. A fej (kő) levehető és papírra, kartonba való nyomáshoz használható.

Meg tudjuk oldani a valóban bonyolult terveket is és fokozatosan kihangoljuk a grafikai megjelenítésüket. Történelmi dokumentumok alapján legyártunk Önnek például középkori pecsétnyomót is. Illetve segítjük felújítani a régi pecsétnyomókat.

Nemzeti pecsét
A nemzeti pecsét a „Cseh Királyság Pecsétje“ néven 1429-32 között keletkezett az eredeti 13-ik századból származó döntőbíróság pecsétjéből.

Státní pečeť
Státní pečeť vznikla jakožto „Pečeť království českého" v letech 1429-32 z původní pečeti stavovského zemského soudu z poloviny 13. století.
Znak města České Meziříčí

Hogy lehet megrendelni a pecsétnyomót?
A pecsétnyomó saját tervezetét akár valós akár elektronikus formában küldje e-mail, posta, fax, útján, illetve juttassa el személyesen. A pecsétnyomó gyártása kb. 4-6 hetet vesz igénybe.

A pecsétnyomók használata
A pecsétnyomó használható dombornyomásra luxus kivitelű okmányokra, emléklapokra, propagálós anyagokra, brosúrákra, vagy mint postai pecsétnyomó borítékokra és levelekre, stb.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589