Termékek szabadkőművesek részére

Társaságunk kínálatában olyan különleges szolgáltatások is szerepelnek, mint a Szabadkőműves rend részére kínált szertartási kellékek. Készen állunk teljesíteni minden követelményét úgy, hogy megvalósítsuk elképzelését.

Termékek szabadkőművesek részére

Textilből készült termékek

A Szabadkőműves rend tagjainak különböző kötényeket kínálunk – apron és bijou tartó. Úgyszintén a szabadkőműves kesztyű gyártását is vállaljuk, bőrből hímzéssel és anélkül. A kesztyűt az Ön kézméretei alapján is elkészítjük.

Ezen kívül további szertartási textíliákat is készítünk kívánsága szerint. Főleg szőnyeg, palást, maszk, csuklya, térdeplő, tasak, szalag és tisztviselők részére készült textil tartozékokról van szó.

A szabadkőműves kötények tartó tokjának és további szertartási tárgyak gyártására erős és vízálló anyagot (CORTEXIN-KEVLAR) használunk. Úgyszintén készítünk táskát és tokot kard, szőnyeg, botok stb. részére. Mindezeket szép hímzéssel díszítjük kívánsága szerint.

Fém és fa termékek

Megtiszteltetésnek vesszük, amennyiben bármely szertartási kelléket készíthetünk Önnek fémből vagy fából. Csak példaként említjük a bijou-t, kitűzőket, kalapácsot alátéttel, gyertyatartót, oszlopokat, kardokat, körzőket, födémgerendát, szabadkőműves lapátot, vésőt és további szertartáshoz szükséges tárgyakat.

Mivel minden terméket saját üzemeinkben készítünk, egyáltalán nem okoz gondot alkalmazkodni az Ön kívánságához és követelményéhez!

Felújító munkák

Szakembereink felújítják az Ön történelmi fémből, fából, vagy textilből készült szabadkőműves jelvényeit. Természetesen csatoljuk a felújításról szóló beszámolót és megfelelő kiigazítást.

Nyomtatási szolgáltatások
Mindezeken kívül különböző grafikával kidolgozott okmányokat kínálunk exkluzív papíron és dombornyomással készült luxus könyvkötészeti munkákat.

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Tekintse meg az összefüggő árut az e-shopban.

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589