Zászlónyél

A Velebný & Fam családi cég a zászlónyelek legjobb ipari minőségét kínálja Önnek. A siker alapja a zászló átgondolt egyszerű rögzítése és a kiváló minőségű anyag, tehát bükkfa, vagy kőrisfa. Egyúttal lehetővé tesszük a zászlónyél gyors és kényelmes vásárlását az e-shop-ban.

Zászlónyél

Beltéri használatra általában kétrészes zászlónyelet bükkfából vagy kőrisfából készítünk többféle színárnyalatú pácolásban. Kívánságra más faanyagot is használhatunk, pl. egzotikus faanyagokat.

 A foszladozás ellen a fa zászlónyelet rozsdamentes esztergált csúcs védi. A zászló rögzítését speciális sárgaréz vasazással oldottuk meg. A leggyakrabban gyártott zászlónyél méret 4 x 250 cm.

Zászlónyél végződés fa hagyma alakú csúccsal, vagy fém díszcsúccsal van megoldva. A beltéri zászlók rúdja sárgaréz csúcs vagy a községi heraldikából eredő, illetve céhi, katonai és egyesületi témából merítő figurális sárgaréz díszcsúccsal végződik.

Mindezeket magasfényű sárgarézből gyártjuk és homokozással, gravírozással, esztergálással vagy üveg, fa, drágakő, stb. használatával díszítjük.

 

Kérek egy nem kötelező kalkulációt a szolgáltatásra


Következő melléklet hozzáadása

Tekintse meg az összefüggő árut az e-shopban.

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

 • (némely méret)

  Az ár nincs megállapítva

Aktualitások

További aktualitások

A heradika bloggról

További cikkek

cz pl de hu en it es ru fr

Pecsét minőség

(+420) 603 531 589